Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار دانشگاهی را از«کانالاخبار دانشگاهیSNN.ir»دنبال کنید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، شهریه متغییر و ثابت دانشگاه پیام‌نور برای ترم تابستان نصف محاسبه می‌شود.


زمان دقیق تغییر رشته هنوز مشخص نیست؛ چرا که تقویم آموزشی سال تحصیلی جدید هنوز اعلام نشده است. پیش بینی می شود در اواخر مرداد یا در شهریورماه بعد از امتحانات ترم تابستانی این کار آغاز شدو مهلت آن نیز قبل از شروع نیمسال اول خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ترم تابستان خودخوان هست یا کلاس برگزار می‌شود؟


در ترم تابستان 8 واحد از دروس عمومی و دروس تخصصی ترم های آخر ارائه می شود. دروس خودخوان ارائه می شود. امکان تغییر محل آزمون نیز وجود ندارد.
چند نکته و راهبرد در مورد ترم تابستان


ثبت نام و انتخاب واحد ترم تابستان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از 8 لغایت 14تیرماه از طریق سامانه گلستان قابل انجام خواهد بود.


اخذ درس در ترم تابستان برای کلیه دانشجویان به صورت اختیاری می باشد و هیچ الزامی به ثبت نام در ترم تابستان پیام نور نیست.


ترم تابستان جز سنوات تحصیلی محسوب نمی شود.


نمرات دروس دانش پذیری ترم تابستان فقط در معدل کل دانشجو محاسبه شده ولی هیچ ربطی به معدل نیمسال دوم و انتخاب واحد نیمسال اول ترم بعد ندارد.


ترم تابستان انتخاب محل آزمون امتحان نداشته و دانشجویان متقاضی می‌توانند درخواست مهمانی خود را پس از تایید مرکز مبدا و مقصد از تاریخ1 لغایت 12تیرماه ارائه نمایند.


امکان مهمان شدن از دانشگاههای دیگر نیز وجود دارد و پذیرش و ثبت نام دانشجویان مهمان از سایر دانشگاه ها نیز در مراکز و واحدهای مجری امکان پذیر است.
ارائه پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد در قالب سقف مجاز دوره تابستانی امکانپذیر می باشد.


شهریه ثابت و متغیر در ترم تابستان نصف محاسبه می شود.


دروس کارآموزی، کارورزی و پروژه برای دانشجویان سال آخر رشته های فنی و مهندسی در دوره تابستانی قابل ارائه می باشد.


جزئیات ارائه‌ دروس عمومی گروه معارف اسلامی در قالب طرح ضیافت اندیشه


چهار واحد دروس عمومی گروه معارف اسلامی در قالب طرح ضیافت اندیشه در واحدهای دوره تابستان 96-95 ثبت می شود. (لازم است پس از ارائه گواهی از سوی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مبنی بر گذراندن دروس ضیافت اندیشه، کاربر ارشد مرکز نسبت به ثبت آن از طریق پردازش اصلاح نمره و درس اقدام نماید).


دانشجویانی که در طرح ضیافت اندیشه شرکت می نمایند حداکثر 4 واحد دروس غیر معارفی می‌توانند اخذ کنند. ضمناً حداکثر واحد انتخابی دانشجویان در دوره تابستان با احتساب دروس طرح ضیافت اندیشه 8 واحد خواهد بود.


دانشجویان در طول دوره تحصیل حداکثر دو بار مجاز به شرکت در طرح ضیافت اندیشه می باشند.


این طرح در مراکز استانی که دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری فعال می باشد قابل اجراست و دانشجویان سایر استان ها به شرط وجود ظرفیت می توانند در استان های مجری مهمان شوند.


قابل توجه دانشجویان علاقه‌مند به تحصیل در ترم تابستان


دروس قابل ارائه در دوره تابستان حداکثر 8 واحد به شرح ذیل اعلام می گردد:


1- دروس نیمسالهای 6، 7، 8 و 9 کلیه رشته های مقطع کارشناسی پیوسته به ‌غیر از دروس بدون منبع و دارای واحد عملی و بدون تاریخ امتحان.


2- انتخاب دروس با کد مشترک دارای تاریخ امتحان، برای رشته هایی که این دروس در ترم های پایین تر قرار دارد بلامانع است.


3- دروس نیمسالهای 4 و5 و دروس جبرانی کلیه رشته های مقطع کارشناسی ناپیوسته به‌ غیر از دروس بدون منبع ، دارای واحد عملی و بدون تاریخ امتحان.

4- رشته های کارشناسی ارشد : دروس دوره دانشپذیری و دروس جبرانی(دروسی که درلیست برنامه ترمی برای دانشجویان با رشته های کارشناسی همنام و غیرهمنام ارائه شده است) به غیر از دروس بدون منبع ، دارای واحد عملی و بدون تاریخ امتحان.

یادآوری: دانشجویان الکترونیکی مقطع کارشناسی ارشد همانند سایر دانشجویان می توانند نسبت به انتخاب واحد تابستانی اقدام نمایند.

5- ارائه پایان نامه (پایان نامه ادامه دار) مقطع کارشناسی ارشد مشروط بر اینکه دانشجو در نیمسال های قبل درس پایان نامه را اخذ و در دوره تابستان از پایان نامه خود دفاع نماید.

6- کلیه دروس عمومی (به استثناء دروس عمومی گروه معارف اسلامی و درس دانش خانواده).

7- ارائه دروس تربیت بدنی ، ورزش 1 ، دروس تربیت بدنی ویژه و ورزش ویژه برای دانشجویان دارای شرایط خاص مطابق مقررات (درصورت وجود امکانات در مراکز و واحدهای مجری).

8 - دروس کارآموزی، کارورزی و پروژه برای دانشجویان سال آخر رشته های فنی و مهندسی که قابل ارائه در دوره تابستان می باشد.

9 - درس حفظ جزء 30 ام قرآن کریم در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ( مازاد بر سقف مجاز دوره تابستانی)

10- چهار واحد دروس عمومی گروه معارف اسلامی در قالب طرح ضیافت اندیشه در واحدهای دوره تابستان 96-95 ثبت می شود. (لازم است پس از ارائه گواهی از سوی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مبنی بر گذراندن دروس ضیافت اندیشه، کاربر ارشد مرکز نسبت به ثبت آن از طریق پردازش اصلاح نمره و درس اقدام نماید).

شایان ذکر است تمامی دروس در دوره تابستان بجز دروس بندهای5 و 7 و 8 به‌صورت خودخوان می باشد.

اصلاحیه تقویم آموزشی:

به اطلاع می رساند ؛ بنابر اصلاحیه جدید پیام نور ، انتخاب واحد ترم تابستان که پیش از این 15 الی 27 تیر ماه اعلام شده بود، به تاریخ 8 الی 15 تیر ماه انتقال یافت.

در ضمن مهلت ثبت دورس معرفی به استاد که بنابر تقویم آموزشی پیام نور می بایست 7 الی 16 تیر انجام میشد ،در دو بازه زمانی 7الی 14 تیر و 14 الی 18 مرداد انجام خواهد شد.


نکاتی در خصوص مزایا و معایب ترم تابستان


مزایای ترم تابستان در دانشگاه پیام نور:


1. شهریه ثابت و متغیر در ترم تابستان نصف محاسبه می شود.


2. ثبت نام و انتخاب واحد(مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از 15 لغایت 27تیرماه از طریق سامانه گلستان) در ترم تابستان کاملا برای کلیه دانشجویان به صورت اختیاری می باشد و هیچ الزامی به ثبت نام در ترم تابستان پیام نور نیست.


3. ترم تابستان جز سنوات تحصیلی محسوب نمی شود.

4.نمرات دروس دانش پذیری ترم تابستان فقط در معدل کل دانشجو محاسبه شده ولی هیچ ربطی به معدل نیمسال دوم و انتخاب واحد نیمسال اول ترم بعد ندارد یادآور می شویم نمرات دروس جبرانی تاثیری در معدل ترم هم ندارد و فقط نمره 11.51 که به 12 روند می شوند، برای گذراندن دروس نیاز است.

5. ترم تابستان انتخاب محل آزمون امتحان نداشته و دانشجویان متقاضی می‌توانند درخواست مهمانی خود را پس از تایید مرکز مبدا و مقصد از تاریخ 7 لغایت 21تیرماه ارائه نمایند.

6.امکان مهمان شدن از دانشگاههای دیگر نیز وجود دارد و پذیرش و ثبت نام دانشجویان مهمان از سایر دانشگاه ها نیز در مراکز و واحدهای مجری امکان پذیر است.

7.ارائه پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد در قالب سقف مجاز دوره تابستانی امکانپذیر می باشد.

8.امکان انتخاب و ثبت نمره دروس ریزشی تک درس و معرفی به استاد در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد وجود دارد.(از تاریخ 7 تیرماه لغایت 16 مردادماه)

9. دروس کارآموزی، کارورزی و پروژه برای دانشجویان سال آخر رشته های فنی و مهندسی در دوره تابستانی قابل ارائه می باشد.

معایب ترم تابستان در دانشگاه پیام نور


1.ترم تابستان فقط تعداد 8 واحد سقف مجاز انتخاب واحد وجود دارد و زمان ویرایش و حذف و اضافه نیز وجود ندارد.

2. در ترم تابستان ارائه دروس به صورت خودخوان است و کلاسی برگزار نمی شود و نمره میانترمی هم وجود ندارد.

3.زمان انتخاب واحد تا آزمون ها به دلیل خودخوان بودن فشرده است.(دانشجویان می بایست از 26 مردادماه لغایت 4 شهریورماه نسبت به اخذ کارت آزمون از طریق سیستم جامع آموزشی گلستان اقدام نمایند.)

4.زمان برگزاری کلیه امتحانات پایان ترم برای کلیه دروس ارائه شده در کلیه رشته ها به صورت فشرده و فقط یک هفته است(از 28 مردادماه لغایت 4 شهریورماه)

5. فقط دروس جبرانی و دانشپذیری و تطبیق رشته و درس پایان نامه ارائه شده و دروس تخصصی یا اصلی ارائه نمی شود.

6. امکان تعیین محل آزمون برای دانشجویان وجود نداشته و بایستی یا در مرکز قبولی امتحان بدهند و یا مهمان شوند.

7.دوره تابستانی در مراکز بین الملل دانشگاه(برون مرزی) ارائه نمی شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۲۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، انتخاب رشته دکتری تخصصی ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبانی که در آزمون سراسری دکتری تخصصی سازمان سنجش آموزش کشورشرکت کرده اند، تا ساعت ۲۴ چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت تمدید شد.

پذیرش وفارغ التحصیلی، داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می‌توانند متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا ۸۰ رشته/ محل در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.

داوطلبان لازم است با مراجعه به سامانه www.azmoon.org دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت نمایند. متقاضیان دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی لازم است پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و درصورت دایر بودن رشته/ گرایش مورد تقاضای ایشان در دانشگاه آزاد اسلامی از طریق سامانه مذکور انتخاب رشته کنند. 

داوطلبان لازم است با کد شناسه انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور وکد ملی اقدام به ورود به سامانه نموده وپس از پرداخت وجه ثبت نام نسبت به انتخاب رشته/محل‌های مورد نظر خود به ترتیب اولویت اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین با سامانه تعاملی نام
  • سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • آمادگی دانشگاه فردوسی برای پذیرش دانشجویان آمریکایی + عکس
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن